|
1- Kartepe Doga Yuruyusu 10 km - 19 Eylül 2010
Yore Hakkinda Bilgi:
Kartepe, eski bilinen adiyla Keltepe Samanli daglari silsilesinin en yuksek noktasi 1640 m yuksekliginde Marmara Bolgesinin ucuncu en yuksek dagidir. Ekseni findik, mese ve kestane agaclari ile kaplidir. Kartepe’ ye en rahat cikis Masukiye’ den dir. Zirvesinden İzmit Korfezi ve Sapanca Golunu tum guzelligi ile gozlemlenebilir. Temiz havanin, panoramik manzaranin ve vahsi doganin birbiriyle kaynaştığı bir atmosfer mevcuttur.
Rota Hakkinda Bilgi:

Yuruyusumuze Kuzu yayladan baslayacagiz. Orman ici patikalardan guneye dogru inerek Sultanustu yaylasina varacagiz. Buradan da kuzeybati istikametinden Kartepe zirveye cikacagiz ve zirveden tekrar Kuzu yaylaya inecegiz. Yaklasik 10 km lik bir yuruyus yapilacak kolay bir parkurdur.
Yaninizda Mutlaka Bulunmasi Gerekenler:
Kucuk bir sirt cantasi, bogazli yuruyus ayakkabisi, sapka, gunes gozlugu, gunes kremi, yiyecek (bir ogunluk), 1,5 litre su, fotograf makinası, ilac ( kisisel olarak kullandiginiz ilaclariniz varsa), yagmurluk
Arac Guzergahları ve Kalkıs Saatleri:
Izmit Kalkis-15 TL : Korfez 08:10, Derince 08:20, Izmit Halkevi 08:30
Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:
Dogada kesinlikle cop birakmiyoruz, yaninizda kucuk bir cop poseti getirmenizi rica ediyoruz. Doga yuruyusu faaliyetlerimizde alkol urunleri kesinlikle yasaktir.
Bilgi ve Basvuru:
Hakan Koyuncu, hkoyuncu41@yahoo.com, 0.533.654 53 32
Basvurularin en gec 18 Eylul Cumartesi saat 15:00’ e kadar yapilmasi gerekmektedir. Basvurularinizda isim, cep telefon numaraniz ile bineceginiz yeri belirtmeniz ve kalkis zamanlarindan 10 dakika once bineceginiz yerde bulunmaniz onemle rica olunur. Son dakika iptallerini lutfen bildiriniz.
Zirve Kocaeli Temsilciligi Etkinlik Programi
http://www.zirvedagcilik.net/zirve-dagcilik-kocaeli-faaliyetlerimiz-p-245.html?cPath=103_152
Facebook Zirve Dagcilik Kocaeli Temsilciligi
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=261738108359#!/group.php?gid=261738108359
Uyelik Bilgileri icin,
http://www.zirvedagcilik.net/kulup-uyeligi-p-270.html
|