Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü
Şubelere Hızlı Erişim
Ana Başlıklar
ÖZLEDİKLERİMİZ..
Sevgili özel Pak Ağabeyimiz..

Taziye Defterine Yazınız
İlave Sayfalar
Faydalı Linkler
Meteorolojik Bilgiler & Linkler
Site Kullanımı Hakkında
Zirve Dağcılık Ve Doğa Sporları

BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU - TARİH:30-31 Temmuz 2011

Soru Sormak İçin Tıklayınız Yazıcıya Uygun Görünüm Sayfayı Tavsiye etmek için tıklayınız. BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU - TARİH:30-31 Temmuz 2011 - Konusunu Facebook ta yayınlamak için tıklayınız. BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU - TARİH:30-31 Temmuz 2011 - Konusunu Twitter da yayınlamak için tıklayınız.  Sık Kullanılanlara Eklemek için tıklayınız
BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU - TARİH:30-31 Temmuz 2011

Hasan Huseyin BOGAZ
BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU

TARİH:30-31 Temmuz 2011

Kamp yeri:Sokullu pınar kamp yeri
Ekip:Celal Koruç,Hasan Hüseyin Boğaz
Kullanılan tek malzeme:Yok(İp,takozlar ve perlon,emniyet kemeri taşındı ancak kullanılmasına gerek görülmedi.)
Hava:Açık ve güneşli
Rota:(Kılasik) Narpuz vadisini takiben kızıl çarşaktan yükselerek doğu sırtına ulaşılarak zirveye varıldı.
Süre:7,5 saat çıkış-3,5 saat iniş.

30 Temmuz Cumartsi öğleden sonra kamp yerine ulaşıldı.Pazar sabahı 01:00 de  yürüyüşe başlandı.Narpuz vadisi takip edilerek Kızıl çarşağa ulaşıldı.Buradan doğu sırtına ulaşıldı.Doğu sırtından serbest olarak yükselerek saat 08:30 civarı zirveye ulaşıldı.Aynı rota takip edlerek kamp alanına inildi..Tırmanış boyunca güneşli açık ve rüzgarsız bir hava hakimdi.
Kamp alanına traktörle ulaşım Mehmet Şenol ile sağlanmıştır.Kendisine teşşekkür ederiz.

Hasan Hüseyin BOĞAZ
Bu Başlıktaki Diğer Konular

BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU - TARİH:30-31 Temmuz 2011  Şu an bu konuyu inceliyorsunuz
 Erciyes Dağı zirve tırmanışı (3.917 m.) - İstanbul Şube  Erciyes Dağı zirve tırmanışı (3.917 m.) - İstanbul Şube
 Genel Merkez - İzmir - Başkarcı Tırmanışı ( 2.308mt )  Genel Merkez - İzmir - Başkarcı Tırmanışı ( 2.308mt )
 Aladağlar Trans ve Muhtelif Zirveler Faaliyeti - Marmaris Şube  Aladağlar Trans ve Muhtelif Zirveler Faaliyeti - Marmaris Şube
 Alaca(3588m) Zirve Şehitlerimizi Anma Faaliyeti-Kocaeli Temsilcilik  Alaca(3588m) Zirve Şehitlerimizi Anma Faaliyeti-Kocaeli Temsilcilik
 Büyük Demirkazık Faaliyet Raporu . 25-26 Haziran 2011  Büyük Demirkazık Faaliyet Raporu . 25-26 Haziran 2011
 Büyük Mangırcı Kuzey Mahmuzu Faliyet Raporu  Büyük Mangırcı Kuzey Mahmuzu Faliyet Raporu
 Emler Klasık - istanbul Sube - 02-03 Temmuz  Emler Klasık - istanbul Sube - 02-03 Temmuz
 Küçük Demirkazık Klasik -16-17 Temmuz 2011  Küçük Demirkazık Klasik -16-17 Temmuz 2011
hasan dağı zirve faaliyeti (ücretsiz) hasan dağı ( izmir etkinliğidir ) akbük - ören doğa yürüyüşü(muğla) selçuk şube gukguk dağında doğa yürüyüşü - inpınarı yaylasında piknik dağlarda ölenlere kızmayın - haldun aydingun tur kayağı nedir? narlıdere çatalkaya altınvadi günübirlik doğa yürüyüşü ( izmir etkinliğidir ) kuşadası kalamaki yürüyüş ve deniz (izmir etkinliği ) salihli sart harabeleri doğa yürüyüşü ( izmir ) beşparmak dağları çadırlı kampı (latmos) istanbul şube - kuzey italya alpleri yürüyüş raporu... ağrı dağı istanbul şube - 09 mayıs 2010 - aktoprak-keramet - doğa yürüyüşü çadır seçimi izmir şube hasan dağı 17-18 ocak herakleia - kapıkırı - kral yolu doğa yürüyüşü satılık petzl corax emniyet kemeri (2 adet ) edelrid perfect ..... denizli şube etkinlik programı adana şube etkinlik programı trekking nedir?
Zirve dağcılık
Site İçi Arama Motoru

Anahtar kelime giriniz.
Detaylı arama için tıklayın
Yazarlarımız
İkinci El Malzeme  daha fazlası için tıklayınız.
Bildirimler  daha fazlası için tıklayınız.
İndirim Bildirileri almak için tıklayınız.Erken uyarı: BÜYÜK DEMİRKAZIK FAALİYET RAPORU - TARİH:30-31 Temmuz 2011 hakkındaki güncellemeleri bildir.
Tavsiye Edin

Konuyu arkadaşınıza göndermek ister misiniz?
Zirve Dağcılık Ve Doğa Sporları