Şubelere Hızlı Erişim
Ana Başlıklar
Site İçi Arama Motoru
 
Anahtar kelime giriniz.
Detaylı arama için tıklayın
ÖZLEDİKLERİMİZ..
Sevgili özel Pak Ağabeyimiz..

Taziye Defterine Yazınız
İlave Sayfalar
Faydalı Linkler
Meteorolojik Bilgiler & Linkler
Site Kullanımı Hakkında

İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube)
İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube)
Soru Sormak İçin Tıklayınız Yazıcıya Uygun Görünüm Sayfayı Tavsiye etmek için tıklayınız. İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube) - Konusunu Facebook ta yayınlamak için tıklayınız. İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube) - Konusunu Twitter da yayınlamak için tıklayınız.  Sık Kullanılanlara Eklemek için tıklayınız
İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube)

 İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü

 

Tarih: 11 Aralık 2011

 

Faaliyet hakkında: Şerif Görür rehberliğinde gerçekleşecek faaliyete katılanları eski bir Yörük yaylası olan İnpınarı Yaylasının müthiş manzarası eşliğinde gerçekleşecek harika bir doğa yürüyüşü bekliyor. Faaliyet Selçuk ilçemize bağlı Barutçu ve Zeytinköy üstlerindeki İnpınarı Yaylasında gerçekleşecek. Sabah kahvaltısını Zeytinköy’de hep beraber yapacağız.

 

Görülecek yerler hakkında: İnpınarı Yaylası, Zeytinköy, Gük Gük Dağı.

https://picasaweb.google.com/108359369462500439174/NPINARIYAYLASIBARUTUKY

 

Rota hakkında: Kayalık ve zaman zaman çalılık kaplı patikalarda ortanın üstü zorlukta sert çıkışlı dik bir rota. Doğa yürüyüşü İnpınarı Yaylasında başlayıp Gük Gük dağına devam edecek. Zirve yapıldıktan sonra geri İnpınarı Yaylasına inilip faaliyet sonlandırılacak.

 

Yürüyüş mesafesi ve süresi:  Toplam 6 km. civarındaki rotayı yaklaşık 5 saatte yürümeyi planlıyoruz. Uzunluk ve süre değişkenlik gösterebilir.

 

Hava durumu: Parçalı bulutlu ve yağmursuz olması tahmin ediliyor.  Rüzgâr kuzeyden esecek. Sıcaklık yaklaşık 15 derece olacak. Yürümek için ideal bir hava.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SELCUK

 

Katılım koşulları: Üye veya misafir herkes katılabilir. Tek yapmanız gereken duyuruyu eksiksiz okumak ve yer tükenmeden önce bizimle iletişim kurup isim yazdırmak.

 

Uyarılar: Rehber gerekli hallerde faaliyette değişiklik yapabilir. Sigara ve alkol tüketimi yürüyüş sırasında ve molalarda kesinlikle yasaktır. Rehberlerin komutlarına ve yürüyüş kurallarına uymayanlar sonraki yürüyüşlerimize kabul edilmeyecektir.

 

Gerekli malzemeler: Daha rahat bir yürüyüş için ayak bileğinizi kavrayan sert tabanlı bir ayakkabı tercih etmenizi, ayakkabınız yetersiz ise ayak zedelenmelerine karsı çift çorap giymenizi, baton bulundurmanızı, mevsim koşullarına uygun (bere, eldiven, yedek çorap, polar mont, yağmurluk tozluk) giyinmenizi tavsiye ederiz. Yanınızda getirdiğiniz bütün eşyalarınızı içine alacak büyüklükte (orta boy) bir sırt çantası isinizi görecektir. Çantanızda kişisel eşyalarınız haricince fener ya da kafa lambası, düdük, 2 litreye yakin su, günlük yiyecekleriniz ve yürüyüş esnasında kaybedeceğiniz enerjiyi karşılamak isin fındık, kuru uzum, kuru kayısı gibi doğal şeker türevlerini bulundurmanızı tavsiye ederiz. Eksik malzemeleriniz olması normal, bu konuda bizimle iletişime geçerseniz olanaklar dâhilinde destek oluruz.

 

Hareket yeri ve araç güzergâhı: Saat 09.00’da Selçuk Şubeden hareket edecek olan aracımız yürüyüş bitiminde sizleri tekrar Selçuk ilçe merkezinde bırakacak. Aksilik yaşamamak açısında 08.30’da Selçuk Şubede olmanız faydalı olacaktır.

 

Başvuru ve iletişim için:

İsim: Şerif Görür

Adres: Atatürk mh. St Jean cd. No:1 Selçuk – İzmir (St Jean yokuşu - ABC Poliklinik üstü)

Tel: +90 555 715 57 68

E-posta: selcukzirve@hotmail.com

Facebook grup: http://www.facebook.com/groups/25687304585/

Twitter: https://twitter.com/#!/ZirveSelcuk

Web site: http://www.zirvedagcilik.net

Mailgrup: zirvedak@yahoogroups.com (Üye olmak için zirvedak-subscribe@yahoogroups.com adresine boş bir mail atmak yeterlidir)

Bu Başlıktaki Diğer Konular  (Tüm Ürünleri Göster)
           
 Marmara Adası Çadırlı Kampı (4-5 Eylül)  Marmara Adası Çadırlı Kampı (4-5 Eylül)
 Munzurlara Büyülü Yolculuk (Selçuk Şube)  Munzurlara Büyülü Yolculuk (Selçuk Şube)
 Güzelçamlı - Milli Park - Samos Tekne Turu  Güzelçamlı - Milli Park - Samos Tekne Turu
 Minik Dağcılarla Kamp  Minik Dağcılarla Kamp
 SELÇUK ŞUBE 8-9-10 EKİM 2010 GÖREME-AVANOS-HACIBEKTAŞ-NEVŞEHİR-ÜRGÜP GEZİSİ  SELÇUK ŞUBE 8-9-10 EKİM 2010 GÖREME-AVANOS-HACIBEKTAŞ-NEVŞEHİR-ÜRGÜP GEZİSİ
 Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Etkinlik Duyurusu  Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Etkinlik Duyurusu
 Selçuk - Naipli Bisiklet Turu  Selçuk - Naipli Bisiklet Turu
 Selçuk - Samos (YUNANİSTAN) Dostluk Faaliyeti  Selçuk - Samos (YUNANİSTAN) Dostluk Faaliyeti
 Gaziantep - Urfa - Mardin - Nemrut Keşif Gezisi (Selçuk Şube)  Gaziantep - Urfa - Mardin - Nemrut Keşif Gezisi (Selçuk Şube)
 Selçuk Şube Paşa Yaylası Çadırlı kampı  Selçuk Şube Paşa Yaylası Çadırlı kampı
 Beşparmak Dağı Kamplı Faaliyeti (Mount Latmus)  Beşparmak Dağı Kamplı Faaliyeti (Mount Latmus)
 Kapadokya Yolculuğu (Selçuk Şube)  Kapadokya Yolculuğu (Selçuk Şube)
 Selçuk Şube 18 Nisan Şirince Saklı Vadide kahvaltı ve yürüyüş  Selçuk Şube 18 Nisan Şirince Saklı Vadide kahvaltı ve yürüyüş
 Selçuk Şube Havutçulu-Naipli-Gümüşköy Doğa Yürüyüşü ve Piknik  Selçuk Şube Havutçulu-Naipli-Gümüşköy Doğa Yürüyüşü ve Piknik
 Davutlar – Kurşunlu Manastırı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube)  Davutlar – Kurşunlu Manastırı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube)
41 zirveler - marmaris şube - kızlarsivrisi tırmanısı 01.01.2007 aladağlar kazası odtu-dksk küçük demirkazık klasik -16-17 temmuz 2011 emler & direktaş, 28 haziran, bireysel 22-23 mayıs sandras dağı, köyceğiz, muğla fotoları nazarköy ve kurudere kanyon - sevgi ülkü istanbul şube - süphan tırmanış faaliyeti 19 eylul 2010-kartepe doga yuruyusu-zirve kocaeli kuzeybati rotasindan alaca transı, 17-18 mayıs 2008, bireysel istanbul şube 16-ekim-2010 cumartesi zeytince doğa yürüyüşü selçuk şube yoncaköy - dere yatağı - ilsim rotası keşif yürüyüşü bel fıtığı, menüsküs ve orta yaş sporu üzerine.. istanbul şube - 28-kasım-2010 pazar-hamzadağ doğa yürüyüşü satılıksalomon pro thermic bot naipli - gümüşdağı doğa yürüyüşü palandöken dağı erciyes dağı zirve tırmanışı (3.917 m.) - istanbul şube kocaeli temsilciligi-19.12.2010-yaylalar uclemesi-akyazi pranga - kuşini - şirince doğa yürüyüşü (selçuk şube) 41 zirveler - ankara şube - yedigoller kampi ve 41 zirve (oksar t., h4, h3, h2, suner t., dksk t.)
Zirve dağcılık
Yazarlarımız
İkinci El Malzeme  daha fazlası için tıklayınız.
Bildirimler  daha fazlası için tıklayınız.
İndirim Bildirileri almak için tıklayınız.Erken uyarı: İnpınarı Yaylası – Gük Gük Dağı Doğa Yürüyüşü (Selçuk Şube) hakkındaki güncellemeleri bildir.
Tavsiye Edin
 
Konuyu arkadaşınıza göndermek ister misiniz?
Sponsor

Copyright ZİRVE DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KLÜBÜ © 2012
Genel Merkez : Kibris sehitleri cad can yucel sokak no:2/2 Alsancak / IZMIR Tel : 0/232/464 09 53
Genel Başkan :Fatih Kutluer Cep: 0 532 670 27 57 - eposta: fatihkutluer@gmail.com
Tasarım : Bilgehan Selçuk - 0/554/4001853

 Dağcılık sporu risk içeren bir spordur. Web sitemizdeki bilgiler ile yapılacak tırmanışlarda, oluşabilecek kazalardan, kulübümüz sorumlu tutulamaz.Teorik bilgiler, pratik eğitimler ile takviye edilmediği sürece yetersizdir. Lütfen dağcılık kulüplerinden, kurumlardan yada bilgili dağcılardan eğitim almadan dağa çıkmayınız.